ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΙΣ 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥΑπό το συνέδριο με θέμα "Religious Persecution by "China: A Horror Story" [Θρησκευτική Δίωξη στην Κίνα: Μια Ιστορία Φρίκης], το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 10:00 - 12:00 στον χώρο του Ευρωκοινοβουλίου, αίθουσα PHS5B001.


Η αφίσα του συνεδρίου
Η αφίσα του συνεδρίου.

Τίτλος συνεδρίου: "Θρησκευτική Δίωξη στην Κίνα: Μια Ιστορία Φρίκης"

Ομιλιτές:

Leonidas Donskis, Ευρωβουλευτής (ALDE, Λιθουανία),
Ευρωπαϊκή υποεπιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, εισηγητής Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και την Δημοκρατία παγκοσμίως το 2011 και πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τα ζητήματα αυτά.

Ethan Gutmann, Ίδρυμα για την υπεράσπιση των Δημοκρατιών, ΗΠΑ
Ερευνητής-Δημοσιογράφος με έδρα το Λονδίνο, συγγραφέας του βραβευμένου βιβλίου: "Losing the New China" (Χάνοντας τη Νέα Κίνα)

Tunne Kelam, Ευρωβουλευτής (EPP, Εσθονία),
Ευρωπαϊκή Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, πρώην επικεφαλής υπεράσπισης ανάκτησης ανεξαρτησίας στην Εσθονία από το Σοβιετικό μπλοκ.

Καθηγητής Huige Li, Πανεπιστημιακό Ιατρικό Κέντρο Johannes Gutenberg, Γερμανία,
Εκπρόσωπος στην Ευρώπη των Γιατρών Ενάντια στην Εξαναγκαστική Συγκομιδή Οργάνων (DAFOH - Doctors Against Forced Organ Harvesting)

Enver Tohti, πρώην χειρούργος, επαρχία Xinjiang, Κίνα
Συγκομιδή οργάνων από ζωντανούς ανθρώπους: Μια προσωπική μαρτυρία

Erping Zhang, εκπρόσωπος του κέντρου πληροφόρησης του Φάλουν Ντάφα, ΗΠΑ
"Μια Μη-Βίαιη Απάντηση στην Κακοποίηση και την Αδικία" ("A Non-Violence Response to Suppression and Injustice")

Omer Kanat,
Αντιπρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου για την αυτοδιάθεση των Ουϊγούρων (μουσουλμανική μειονότητα) στην επαρχία Xinjiang της Κίνας.

Manyan Ng, Γερμανία,
Μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Διεθνούς Κοινότητας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στην Γερμανία (IGFM - Germany International Society for Human Rights)

Χορηγεία και Υποστήριξη από τον κ. Edward McMillan-Scott (ALDE), Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα
& τον Οργανισμό Δημοκρατίας και Χωρίς Εκπροσώπηση Εθνών κια Ανθρώπων (UNPO - Democracy and Unrepresented Nations and Peoples Organization)
10.00-12.00, Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013, Αίθουσα: PHS5B001, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter