ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ - ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ - ΣΤΟΧΟΙ

Η Ελληνική Ένωση Φάλουν Ντάφα είναι μη-κερδοσκοπικό-σωματείο που ιδρύθηκε το 2002 από Έλληνες ασκούμενους του Φάλουν Γκονγκ με σκοπό την ορθή εξάσκηση της μεθόδου, και την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ελληνικού κοινού σχετικά με τη δίωξη που υφίσταται η εξάσκηση και οι ασκούμενοι του Φάλουν Ντάφα στην Κίνα. Το 2010 το καταστατικό μας τροποποιήθηκε ώστε να έχουμε τη δυνατότητα μέσα από την παρουσίαση πολιτιστικών δραστηριοτήτων και γεγονότων (βλ. Shen Yun Performing Arts, Art exhibition: The art of Zhen, Shan, Ren, Έκθεση Τέχνης: Η τέχνη της Αλήθειας, Καλοσύνης, Ανεκτικότητας ), να κοινωνήσουμε στο ελληνικό κοινό τον αληθινό κινεζικό πολιτισμό, που τόσο μοιάζει με τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, και το πανανθρώπινο μήνυμά του.

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΦΑΛΟΥΝ ΝΤΑΦΑ

Δωρεάν μαθήματα για την εισαγωγή στην εξάσκηση του Φάλουν Ντάφα, μία αρχαία κινέζικη μέθοδο διαλογισμού και προσωπικής καλλιέργιας βασισμένη στις αρχές Αλήθεια, Καλοσύνη και Ανεκτικότητα. Περισσότερα στο el.falundafa.org.

Τόποι εξάσκησης

2. ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

Ενημέρωση του κοινού για την συνεχιζόμενη δίωξη των ασκουμένων του Φάλουν Ντάφα στην Κίνα και την υπεράσπιση του δικαιώματος στην ελευθερία σκέψης, λόγου και έκφρασης. Για περισσότερες πληροφορίες www.FalunInfo.net.

Για τον τερματισμό της Δίωξης

3. ΚΙΝΕΖΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ενημέρωση του κοινού για τον γνήσιο παραδοσιακό κινεζικό πολιτισμό με δραστηριότητες και πολιτιστικές εκδηλώσεις που παρουσιάζουν τις παραδοσιακές του τέχνες και αξίες. Για περισσότερες πληροφορίες www.ShenYunPerformingArts.org.

Το Shen Yun στην Ευρώπη

ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ!


Δείτε περισσότερα για τις δραστηριότητές μας εντός και εκτός Ελλάδας

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Φωτογραφίες στην αρχική σελίδα:
Από τις διάφορες δραστηριότητες των Έλλήνων ασκουμένων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ Newsletter